Figyelem!

Kérjük, kérésével, kérdésével elsősorban e-mailben forduljon hozzánk az info@homeparts.hu e-mail címen!
Telefonon, átmenetileg, korlátozott mértékben állunk rendelkezésre.
Köszönjük!

Fogyasztó-barát

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Mágneses vízlágyító

Mágneses vízlágyító
  • Mágneses vízlágyító
  • Mágneses vízlágyító
3 999 Ft
Mágneses vízkövesedést gátló adapter mosógépekhez, mosogatógépekhez és egyéb vízhálózatra köthető háztartási berendezésekhez.
A kemény csapvíz vízkőlerakódásokat okozhat, ami nagy mértékben csökkenti a készülékeink teljesítményét és élettartamát.
Teljesen vegyszermentes vízkezelő technológia, amely elektromos csatlakozást sem igényel!
3/4"-os, külső- és belső menetes csatlakozó található, ami a Magyarországon kereskedelmi forgalomban kapható összes mosógéphez passzol. A mágneses vízkövesedést gátló kis méretű adapter, így szinte biztos, hogy bárhol elfér.
Az egyik végét csatlakoztassa a vízkiállásra (pl.: sarokszelep), majd a másik végét csatlakoztassa a háztartási készülék befolyó csövére.
Az elv nagyon egyszerű és okos megoldás! A speciális, nagyon erős mágneses mezővel kezelt vízből kivált vízkő aragonit típusú rácsban kikristályosodik. A kalcit erősen tapad és jól növekedik a felületeken, eltávolítása nehéz. Az aragonit típusú vízkő púder finomságú szemcsékbõl áll, a felületről öblítéssel is eltávolítható, vagy áramló rendszerekben ki sem rakódik.
Megjegyzés:
Mosogatógépeknél és más egyéb háztartási készülékeknél előfordulhat, hogy nem 3/4"-os, hanem 1/2"-os bekötő idommal vannak ellátva. Ez nem okoz problémát, ebben az esetben átalakító adapterrel tudja felszerelni a vízkövesedést gátló mágnest.
  • Árukereső.hu Szállítási Költség
    1890
    Cikkszám
    1120000023